4 korn brød fra Regal

Det ble ikke noe baking på søndag, for da kom svigerforeldrene på besøk. Men i går hadde jeg litt tid til overs så prøvde jeg for første gang 4 korn brød fra Regal. Jeg syntes noen ganger at de ferdige brød blandingene kan være veldig gode. Men det er ikke alltid jeg er like heldig. Jeg velger å kjøpe sånne fordi jeg enda ikke har funnet en kjepe god oppskrift på brød enda. Men uansett her kommer min erfaring av denne.

Anvisningen på pakken var veldig god og lett å følge, og med en kjøkkenmaskin ble deigen super enkel å lage.

wpid-20140310_221342.jpg

Etter at deigen var ferig med å heve første gang var det tid for å elte og rulle opp. Det var her jeg ble litt misfornøyd med den. Deigen var veldig klissete og det måtte en del mel til for at den skulle bli god å jobbe med.

Da jeg var ferdig med dette delte jeg den slik at jeg har to emner. Disse eltet jeg litt til før jeg rullet de i linfrø (fordi jeg liker det). Så la jeg de på bakepapir til en andre heving.

wpid-20140310_231026.jpg

(De ble ikke like lange da…)

Så var det bare å poppe de inn i ovnen og vente.

wpid-20140311_003232.jpg

wpid-20140311_003241.jpg

Jeg pleier å la de ligge å avkjøle seg på rist over natten eller minst 3 timer før jeg skjerer i det. Så da når det var tid for frokost så måtte jeg jo prøvesmake, men jeg ble veldig skuffet! Det var veldig salt, og ikke no serlig med smak. Så denne kjøper jeg ikke igjen!!

Men men… Da er det bare å prøve videre 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s